ترجمه مقاله به تاخیر انداختن رسیدن موز توسط سالیسیلیک اسید

ترجمه مقاله به تاخیر انداختن رسیدن موز توسط سالیسیلیک اسید

دسته بندی: - - - - - - - -

قیمت: 10000 تومان

تعداد نمایش: 1173 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 11 می 2015

به روز رسانی در: 23 آوریل 2016

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

چکیده ترجمه این مقاله:

تیمار سالیسیلیک اسید باعث به تاخیر انداختن رسیدن موز میشود. نرم شدن میوه نسبت گوشت به پوست، کاهش درصد قند خون، اینورتاز، و میزان تنفس در میوه های تیمار شده …

____________

چکیده ای از متن انگلیسی مقاله:

Abstract

Salicylic acid treatment has been found to delay the ripening of banana fruits (Musa acuminata). Fruit softening, pulp:peel ratio, reducing sugar content, invertase and respiration rate have been found to decrease in salicylic acid treated fruits as compared with control ones. The activities of major cell wall degrading enzymes, viz. cellulase, polygalacturonase and xylanase were found to be decreased in presence of salicylic acid. The major enzymatic antioxidants namely, catalase and peroxidase, were also found to be decreased in presence of salicylic acid during banana fruit ripening.

____________

جزئیات این مقاله:

عنوان انگلیسی مقاله: Delayed ripening of banana fruit by salicylic acid

عنوان فارسی مقاله: دانلود ترجمه مقاله به تاخیر انداختن رسیدن موز توسط سالیسیلیک اسید

فرمت فایل ترجمه شده: pdf