مقاله اختلالات یادگیری و آموزشی

مقاله اختلالات یادگیری و آموزشی

دسته بندی: - - -

قیمت: رایگان

تعداد نمایش: 1706 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 4 فوریه 2016

به روز رسانی در: 4 فوریه 2016

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

اختلالات یادگیری

قالب بندی : word

قیمت : رایگان

عنوان مقاله : اختلالات یادگیری

شرح مختصر : یک اختلال یاد‌گیری، اختلالی عصب زیست شناختی است که از یک مشکل جد‌ی د‌ر خواند‌ن، حساب کرد‌ن و یا کلمه‌بند‌ی نوشتن به وجود‌ می‌آید‌ که انتظار نمی‌رود‌ به یک فرد‌ عاد‌ی نسبت د‌اد‌ه شود‌. یک اختلال یاد‌گیری نه یک اختلال یاد‌گیری است ونه به وسیله ی یک اختلال هیجانی ایجاد‌ می‌شود‌. اگر د‌رست ارزیابی نشود‌ تأثیر بالقوه‌ای روی عملکرد‌ ناسازگارانه‌ی فرد‌ د‌ارد‌ و د‌ر حوزه‌های چند‌گانه‌ی زند‌گی ضعف ایجاد‌ می‌نماید‌. وقتی فرد‌ی مظنون به اختلال یاد‌گیری می‌شود‌، یک ارزشیابی عصب روان‌شناختی توانایی‌ها ضروری است تا منبع مشکل را به علاوه د‌ر حوزه‌های توانایی عصب روان‌شناختی تعیین کند‌ که می‌تواند‌ به عنوان پایه‌ای برای فنون جبرانی و اختیارات د‌رمانی باشد‌.

اگر مشکلات یادگیری کودکان در همان سال های ابتدایی تشخیص داده نشود و اقدامات درمانی وآموزشی لازم انجام نگیرند، در سال های ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر، نشانه های این اختلال به شکل ناتوانی های بیشتر در زمینه ی یادگیری، خواندن، نوشتن و محاسبات و به صورت امتناع جدی از انجام تکالیف مدرسه بروز پیدا می کنند.

اما این مسئله در واقع طبیعی است. چرا که همه ی ما انسان ها بنا بر طبیعت ذاتی خود تلاش می کنیم تا از روبه رو شدن با وظایفی که برایمان دشوارند، دوری کنیم. به همین دلیل کودکانی که بدون حل شدن مشکلات یادگیری شان، به مقاطع بالاتر تحصیلی می روند، به منظور اجتناب از شکست خوردن های متوالی درمدرسه، تا جایی که امکان دارد از زیر بار مسئولیت های درسی خود شانه خالی می کنند. زمانی که تکالیف مدرسه برای کودکان خیلی دشوار باشد و آن ها احساس کنند توانایی و مهارت لازم برای انجام آن را ندارند، ترجیح می دهند به طور کلی از تکمیل آن تکلیف خودداری کنند تا اینکه با اشتباه انجام دادن آن در دید معلم و همکلاسی ها موجود خنگ و بی ارزشی جلوه کنند. در واقع زمانی که کودکان از مسئولیت های درسی خود فرار می کنند به نوعی در تلاش برای حفظ عزت نفس خودشان هستند.

کلمات کلیدی : اختلالات یادگیری، اختلال یاد‌گیری چیست؟ ، ریشه‌های اختلال یاد‌گیری ، ناتوانی های حافظه و راهبردهای آن، علل بروز اختلالات یادگیری، عدم تناسب خون مادر با جنین، اختلالات در ترشحات داخلی مادر ، کم وزنی هنگام تولد، مسمومیت سرب، نارسایی های تغذیه ای ، عوامل بیوشیمیایی، راه های تقویت حافظه، مکمل های تقویت کننده، جینکو بیلوبا، اسیدهای آمینه، اختلال ترس،  افسردگی اضطرابی،  اختلال وسواس اجباری،  اختلال اضطرابی اجتماعی، درمان اختلالات یادگیری،

پاسخ دهید